Nekiestek a követők Jakupcsek Gabriellának: ezt válaszolta nekik a műsorvezető

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella -
komment követők Jakupcsek Gabriella válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriellát a napokban kezdték ki a követői, akik közül többen úgy vélték, a műsorvezető arca nem olyan, mint régen. Ez a válasza számukra.

"Teljes torzulás az arcon, mint egy öreg nėnié" - írta az egyik követője Jakupcsek Gabriellának, aki egy ártatlan fotót tett közzé az Instagram-oldalán, és bizonyára nem gondolta, ezzel mit szabadít majd magára. Azért szerencsére nem érintette olyan rosszul az eset, nem vette magára a negatív kommenteket.

Jakupcsek Gabriella igyekszik nem foglalkozni a rosszindulatú kommentekkel Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella

"Én ezzel nagyon nem foglalkozom" - kezdte a Best Magazinnak. "Tegyük egyszer és mindenkorra tisztába, hogy az, hogy valaki figyel a bőrére, a megjelenésére, nem azt jelenti, hogy átszabatja magát, plasztikáztatja magát vagy elveszíti a vonásait. Egész egyszerűen csak szeretném karbantartani magam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.