Agresszív szellem bántalmazta fizikailag a fiatal lányt. Médium segítségére volt szüksége, hogy megszabaduljon a dühös kísértettől.

Hátborzongató történéseket élt át a Derbyshire-i Leah Lewis. A 21 éves nő paranormális jelenségekre lett figyelmes, amik már önmagukban is félelemetesek, de az egyik szellem ráadásul bántalmazta is: megkarmolta a combját, miközben zuhanyzott. Leah az esetről természetesen beszámolt édesanyjának, aki rögtön tudta, hogy egy médiumra lesz szükségük ahhoz, hogy megszabaduljanak az ártó kísértettől.

A fiatal lány sokáig félelelmben élt - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Az ezt követő hetekben egyere furcsább és furcsább jelenségeknek lehettek tanúi, de főként a fiatal lány volt az, aki érzékelte a szellemek jelenlétét. Beszámolóival pedig édesanyját is halálra rémítette. Egy este, amikor autóztunk, megkérdezte tőlem, hogy láttam-e az út szélén álló kislányt, én pedig el voltam ájulva, mivel nem láttam senkit" - mondta az anya. Egy alkalommal pedig a lány egy magas, kopasz férfit látott kilépni a szobájából.

A médium szerencsére megálljt tudott parancsolni a hátborzogató történéseknek azzal, hogy átsegítette a kísértetet a túlvilágra - írja a Bors.