Shakira elképesztően kerek fenekét már 1 millióan imádják - Fotó

szexi dögös Shakira szirén énekesnő videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira csillogós bikinire vetkőzött. Az énekesnő a Don't Wait Up című dalához készült videóklipjében olyan, mint egy szirén.

Shakira a Don't Wait Up című dalához készült kisfilmben csillogós bikinit visel, amiben nagyon szexisen mutat, az alábbi youtube videóban látható, hogy tündököl.

A kolumbiai énekesnőt a szenvedély egész karrierje során végigkísérte. Védjegyévé vált a hastánc, a göndör fürtök és a nőies idomok. Utóbbit legújabb klipjében is megmutatta, amiben lélegzetelállítóan néz ki.

A rajongóknak négy évet kellett várniuk arra, hogy a sztár új albummal rukkoljon elő. Így nem meglepő, hogy sokan már tűkön ülve várták, hogy újra hallhassanak egy vérbeli latin slágert kedvencüktől. Nem véletlenül várt éveket az énekesnő, hiszen édesanyaként is helyt kell állnia. A legtöbb idejét családjával tölti. Szerelme Gerard Piqué labdarúgó, akivel két gyermek boldog szülei: Milan fiuk már nyolcéves, Sasha lányuk pedig hatesztendős.

Ízelítőnek a klipből Instagram oldalán egy fekete-fehér képet tett közzé, amin szörfdeszkáján hasalva a habok között tényleg olyan, mint egy szirén. Természetesen bombázó alakja mellett sem mentek el szó nélkül, és nem győzték dicsérni, milyen bombasztikus formában van, követői elárasztották bókokkal dögös alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.