Borzalmas: Két felnőtt és egy 9 éves kisfiú vesztette életét egy családi fürdőzés során

Forrás: Shutterstock -
édesanya kisfiú gyász Skócia tragédia fürdőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó tragédia történt Loch Lomondban a hétvégén. Három ember vesztette életét Skócia egyik legnagyobb tavában, csónakázás közben. 

A 29 éves édesanya, Edina Olahova 9 éves kisfiával és az egyik barátjukkal, a 41 éves Ali Mohammah Asim Razával szombat este vesztették életüket, miután bajba kerültek Skócia legnagyobb taván.

A férfi 7 éves kisfia is életveszélybe került, őt sikerült kimenteni a vízből, az életéért a glasgow-i Királyi Gyerekkórházban küzdenek.

A család az Ardluitól délre fekvő Pulpit szikláknál tett kirándulást a barátaikkal. Csónakázás közben úgy gondolták, hogy megmártóznak a hűs tóban, ám a baj hamar megtörtént.

A skót rendőröket és mentőcsapatokat riasztották a helyszínre, miután többen aggódtak a vízben tartózkodó emberek biztonsága miatt - írja a Daily Mail.

"Mindenekelőtt szeretném kifejezni legmélyebb együttérzésemet az elhunytak szeretteinek. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a keresési és mentési műveletekben. Kétségtelenül ez volt a nemzeti park történetének egyik legrosszabb hétvégéje" - nyilatkozta a park vezetősége, aki azon gondolkodik, hogy bezárja a parkot.

Szülei hanyagsága miatt halt meg a fiatal nő: éveken át csak ezeken az ételeken élt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.