Szívszorító: borzalmas állapotban van a népszerű magyar színésznő sírja

Forrás: Budapest Film -
Schütz Ila temető sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem látogatják Schütz Ila sírját: legalábbis, ahogy kinéz, az erre utal. Benőtte a gaz, friss virág sincs rajta, rettenetesen el van hanyagolva. 

Schütz Ila Jászai Mari-díjas, magyar színművésznő 2002-ben rejtélyes körülmények között vesztette életét, a fürdőkádban találtak rá holtan. A hírek szerint halálát véletlenszerű gyógyszer túladagolás és áramütés is okozhatta: lehetséges, hogy öngyilkos lett.

Forrás: Budapest Film

A Bors most képeket mutatott a színésznő sírjáról, amiről túlzás nélkül elmondható, hogy nagyon elhanyagolt állapotban van.

Schütz Ila sírját egyébként korábban Sztankay István gondozta, ám a színész halála után már nem foglalkozott azzal senki.

Nem csak a színésznőnek, de az egy évvel ezelőtt elhunyt Benkő Lászlónak sem gondozza senki a végső nyughelyét. A minap megmutattuk azt is, hogy néz ki az Omega billenytűsének sírja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.