Házassági évfordulóján, rejtélyes körülmények között halt meg a férj: itt találtak rá a holttestére

halál házasság baleset házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elijah Snow Cancunba utazott feleségével, hogy megünnepeljék 10. házassági évfordulójukat, de a férj soha nem térhetett vissza otthonába...

Elijah és felesége a mexikói Cancunba utaztak, hogy egy all inclusive tengerparti üdülőhelyen ünnepeljék meg tizedik házassági évfordulójukat. Az első éjszaka a házaspár a hotel bárjában italozott, végül Snow felesége hamarabb elfáradt, és visszament szobájukba, hogy lepihenjen. A nő hajnali 4 óra körül riadt fel, és észrevette, hogy tűzoltóként dolgozó férje nincs mellette.

Az asszonyt fél 9 körül egy ismeretlen személy kereste meg azzal, hogy férjét holtan találták meg egy tíz mérfölddel távolabb lévő szállodánál.

A rendőrség információi szerint Snow úgy halt meg, hogy megpróbált bemászni az ablakon keresztül az egyik fürdőszobába.

Az eset több kérdést is felvet. Azt például senki nem érti, hogy a férj mit kereshetett egy másik hotelnél, miközben a mexikói hatóságok azt állítják, hogy a helyszínen nem voltak erőszakra utaló jelek, és a férfi halála baleset volt.

A rendőrséggel szemben a család mást állít, ügyvédjük ugyanis megszerezte a helyszínelők által készített fényképeket, amiken szerintük jól látszik, hogy a férfi testét zúzódások borítják, amiből arra lehet következtetni, hogy Snowt durván megverhették. A családtagok az eset után Mexikóba utaztak, hogy hazahozzák a férfi holttestét -írja a Bors a CrimeOnline cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.