Drámai vallomás Orbán Józsefről: "Talán még ma is élhetne, ha..."

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
halál diagnózis daganat Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve távozott az élők sorából a 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József. Kollégája, Littvay Imre úgy gondolja, még ma is élhetne, ha őszinte lett volna azokkal, akik segítették. 

Orbán József három éve távozott az élők sorából, a 100 Folk Celsius zenésze súlyos betegséggel, tüdődaganattal küzdött. Zenésztársa a mai napig hibáztatja magát.

Barátai szerint ma is élhetne Orbán József, ha komolyan veszi betegségét. Forrás: ATV/Esti Frizbi

talán még ma is élhetne, ha őszintén elmondja, hogy baj van, mert biztos elhajtjuk orvoshoz.

Blikknek

Benkő Balázs, az omegás Benkő László fia az utolsó pillanatig Orbán József mellett volt. "Józsi – édesapámmal ellentétben – feladta... Elengedte az életet. Mindig azt mondta, nem akar nagypapaként élni."

"Ő választotta azt az életet, amelyben nem szerepelt a család, csak a csajok, a kártya és a játékgépek. Viszont – azt gondolom – azt is ő választotta, hogy akkor és úgy menjen el, ahogy. Ő ebbe a járványhelyzetbe belerokkant volna" - mondta Littvay.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.