A 27 éves háromgyermekes családanya, Kovács Szandra hasfájással került kórházba, ahol kiderült,  hogy agresszív hasnyálmirigy-gyulladása van, mely többi szervét is megbetegítette.

Dömötör Sándor, Szandra özvegye vitte orvoshoz a háromgyerekes anyukát, aki kapott egy injeciót, de az nem segített. Nem sokkal ezután állapították meg, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van és azonnal beszállították a pécsi kórházba. A 41 éves férfi másnap beszélt vele utoljára, de Szandra akkor már csak annyit mondott, épp vizsgálják. Amikor délután bement hozzá, épp életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta - írja a Blikk.

Szandra hasfájásra panaszkodott, kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van. (A kép illusztráció)Forrás: https://www.nogyogyaszatikozpont.hu/nogyogyaszati-hirek/puffadassal-es-hanyingerrel-jar-a-menstruacios-fajdalom-mit-tegyek

Ezután már altatásban volt, de én minden nap bementem hozzá. Fogtam a kezét és beszéltem hozzá. Könyörögtem neki, hogy ébredjen fel. Az első napon még meg tudta emelni a kezét, de utána már semmire sem reagált. Volt hogy jobb eredményeket produkált és biztattak az orvosok, de aztán belázasodott. A létező összes módon próbálták hűteni, de már nem tudtak segíteni rajta. Végül 13-án hajnalban hívtak, hogy meghalt. Még elbúcsúzni sem tudtam tőle"

- mondta megtörten Sándor, aki egyedül maradt a 8 hónapos Dorkával, a 2 éves Dominikkal és a 8 esztendős Kevinnel. A gyerekeknek azt mondta, édesanyjuk csillag lett az égen.