"Nézze meg Andit, mert meghalt" - Borzalmas részletek derültek ki a Hős utcai gyilkosságról

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Kőbánya Hős utca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőbányai Hős utcában élettársa vert halálra egy 47 éves nőt. Kiderült, a pár gyakran veszekedett.

Attila és Andrea év elején döntöttek úgy, hogy összeköltöznek, a kőbányai Hős utcában laktak. Az élettársak között mindennapos volt a hangos szóváltás, sőt az is gyakran előfordult, hogy a férfi mások előtt ütötte meg a nőt.

A Borsnak egy a környéken élő nő elmondta, a férfi megállította a munkába induló férjét, hogy közölje vele, Andrea halott.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Azt mondta az uramnak, hogy menjen fel a második emeleti lakására, nézze meg Andit, mert meghalt! Ez az ember nem normális, az biztos" - mondta a nő. A tragédiáról egyelőre annyi tudható, hogy a férfi valószínűleg egy újabb veszekedés hevében verte halálra a nőt.

A rendőrség halált okozó testi sértés címen indított büntetőeljárást, de előfordulhat, hogy a nyomozás előrehaladtával az ügyet átminősítik emberöléssé.

"Andinak három felnőtt fia van, illetve egy kislánya, akit nevelőszülők gondoznak. Szegény nő mindig is jó munkára vágyott, de nem adatott meg neki egy olyan karrier, amilyenre minden normális ember vágyik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.