Tízmilliókat bukott a VV egykori játékosa, Tommyboy. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a hajdani villalakónál bőrrákot diagnosztizáltak, melynek következtében többször is megműtötték. Tommyboy nemrég őszintén vallott arról, mi okozhatta a betegségét. Most azonban újabb sorscsapással kell szembenéznie: ezúttal anyagilag került nehéz helyzetbe. 

Tommyboy a VV-t és a chippendale karrierjét követően visszavonult a nyilvánosság elől, és saját vállalkozásba kezdett. Családjával több kiszállítással foglalkozó éttermet is nyitottak az ország különböző pontjain, boldogan és békésen éltek - egészen május végéig. 

"Sosem felejtem el május 27-ét. Azon a csütörtöki napon sorban kaptam a telefonokat, hogy betörtek az általunk üzemeltetett helyekre. Mintha megszálltak volna minket! A dolgozóinkat elzavarták, a készpénzt és az értékes berendezéseket, árukészletet elvitték" - meséli Tommyboy. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az utolsó felvételeken az látszik, ahogy külföldi bevándorlónak látszó férfiak szaggatják le a kamerákat a helyükről. Összesen 15-20 millió forint értékben károsítottak meg bennünket, a kéthavi elmaradt forgalom pedig szintén milliókban mérhető" - írja a Bors

Tamásék eleinte el sem tudták képzelni, kire kellene gyanakodni, de most azt sejtik, hogy a helyszíneket bérbeadó közvetítő cég emberei törhettek be. 

"A nyomozás nagyon jól halad, de még nem adhatunk ki információt róla az olvasóknak, mert azzal hátráltathatnánk a vizsgálat egyes szakaszait" - nyilatkozta Tamás.