Megölte, ledarálta, majd disznóhúsként árulta áldozatait a sorozatgyilkos - 49 nővel végzett

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság hentes Robert William Pickton sorozatgyilkos Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert William Pickton kanadai sorozatgyilkos sertéstenyészetben ölte meg áldozatait, majd testüket ledarálta és darálthúsként eladta, elajándékozta. Cellatársának vallotta be, hogy 49 nővel végzett.

Pickton családjának sertéstenyészete volt, Robert 14 évesen már abbahagyta az iskolát és elment egy hentes mellé tanulni. Szülei halála után egyedül vitte tovább a gazdaságot. A farmon sokszor tartottak hatalmas bulikat, volt, hogy 2000 ember is összejött nála. Rengeteg alkoholt és drogot fogyasztottak, prostituáltakat is hívtak. Az örömlányok közül azonban sokan eltűntek a partik után. Pickton 20 évig élt így, míg egy alkalmazottjának feltűnt, hogy több nő nem került elő a hentes rendezvényei után. Bejelentést tett a rendőrségen, akik házkutatást tartottak. A farmon több tucat eltűnt nő személyes tárgyait találták meg. Holttestek nem kerültek elő, ám a szállítószalagokon emberi maradványok nyomaira bukkantak. Kiderült, hogy Pickton a disznókkal etette meg az áldozatok maradványainak egy részét, de voltak, akiket ledarált, húsukat pedig disznóhúshoz keverve eladta.

Megölte, ledarálta, majd disznóhúsként árulta áldozatait a sorozatgyilkos (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

2002-ben hat ember megölésével vádolták, a nyomozás előrehaladtával azonban 2005-ben már 27 nő eltűnésével hozták összefüggésbe. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A börtönben egy beépített rendőrt kapott cellatársának, akinek dicsekedett szörnyű tetteivel: 49 nővel végzett és sajnálja, hogy hanyagsága miatt nem lett meg az 50.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.