8 év házasság után válik a híres színésznő: "Valaminek a végére értünk"

válás Kate Bosworth Michael Polish
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik Kate Bosworth és rendező férje, Michael Polish. A színésznő a közösségi oldalán tudatta a hírt egy hosszú posztban.

Kate Bosworth és Michael Polish 10 éve vannak együtt, nyolc éve házasodtak össze. Válásukat a Superman visszatér sztárja egy hosszú Insta-posztban jelentette be. Arról írt, hogy a szerelem mindig az elején a legizgalmasabb, ám a végétől mindenki fél. Fél elveszíteni azt, amit már megkapott.

"Mi van, ha nem a félelmet választjuk, hanem a szeretetet?" - írja a színésznő, hozzátéve, a szeretet közte és férje között örökké megmarad, mindössze arról van szó, hogy a válással más síkra terelik a kapcsolatukat.

"A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az, hogy megtapasztalhattunk egy ilyen szeretetet, és továbbra is fejlődhet az egymás iránt érzett szeretetünk. Valaminek a végére értünk és rájöttünk, hogy ez valami másnak az eleje. Ez a szeretet. És erre most koccintunk" - zárta sorait a színésznő.

Sűrűsödnek a válások Hollywoodban: 23 év házasság után válik feleségétől James Belushi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.