Shane Tusup a napokban tett közzé egy fotót arról, ahogy a síneken pózol. A kommentelői reakciója miatt ráébredt, felelőtlenség volt és bocsánatot kért. 

"Mivel az élet olyan, mint egy gyorsvonat, hagyom, hadd jöjjön" - írta Shane Tusup egy fotóhoz, amelyen a síneken pózolva mosolyog. Nem tartott azonban sokáig az öröme, ugyanis a kommentelők felhívták a figyelmét arra, hogy veszélyes és felelőtlen viselekdésre buzdíthat a képe, nem beszélve arról, hogyan érinti ez azokat az embereket, akik valamilyen vonatbalesetben veszetették el egy szerettüket. Ennek hatására Shane Tusup nyilvánosan kért bocsánatot. 

"Tegnap este számos komment érkezett a képem alá arról, hogy a felelőtlen viselkedést promotálom. Hogy teljesen őszinte legyek, nagyon meglepett a dolog, sokszor látni fotókat, amik a sínek közelében készülnek. Ez egy spotnán kép volt, mert kirándulás közben át kellett kelnünk a síneken, nagyjából 5 másodpercre álltam meg ott, egy olyan helyen, ahol alig van forgalom. A reakciókat látva Courtney rákeresett, hogy mi lehet ennek az oka. Megláttuk a magyar vasúti baleseti statisztikákat. Eszembe sem jutott, hogy ez a kép felelőtlen viselkedésre buzdíthat. A statisztikákat látva mindenkit arra kérek, hogy legyen óvatos. Akiket bármilyen módon megbántottam ezzel a poszttal, attól elnézést kérek, és aki érintett valamilyen vasúti balesetben, annak őszinte részvétem" - idézi a Bors Shane Tusup posztját 

Így reagált Shane Tusup Hosszú Katinka olimpiai szereplésére