Klónoztatni akarja magát a nő, aki milliókat költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Barbie

szervátültetés Barbie klónozás klón Marcela Inglesias
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argentín származású Marcela Iglesias több amerikai valóságshowban szerepelt már - kinézetének köszönhetően. Azt állítja, plasztikai beavatkozások nélkül néz ki úgy, mint egy Barbie baba. A nő most nagy terveket szöveget, egy egész klónhadsereget akar magából.

Marcela azt állítja, hogy több mint 25 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy plasztikai beavatkozások nélkül úgy nézzen ki, mint egy Barbie. A nő most életeket akar menteni azzal, hogy klónoztatja magát. Úgy tudja, a tudósok már régen dolgoznak az eljáráson, és ennek ő is részese akar lenni. Felajánlotta pár őssejtjét és petesejtjét, hogy azokkal emberi szerveket hozzanak létre, és így segíteni tudjanak szervátültetésre váró embereken.

Marcela édesapja akkor halt meg, amikor veseátültetésre várt, ezért döntött úgy, hogy mindent megtesz a kutatások érdekében. A nő úgy hiszi, már klónoztak embereket, csak eltitkolják, és egy jó ideig nem is fognak beszámolni az eredményekről. Marcelának egyetlen kikötése van a klónjaival kapcsolatban: nem szeretné, ha éber elméjűek lennének - írja a Velvet.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.