Újabb színházi botrány: Verbális abúzus, fenyegetés és kisebb súlyú fizikai erőszak a vád

színház Perjés János zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verbális abúzus, fenyegetés és kisebb súlyú fizikai erőszakra tettek panaszt Perjés János a Spirit Színház alapító-tulajdonosa ellen. Perjés ma reagált a vádakra. 

A Független Előadó-Művészeti Szövetség közleménye szerint ismét botrány pattant ki a színházi berkeken belül. Az ügyben többen érintettek, Perjés János a Spirit Színház alapító-tulajdonosa is, a FESZ kizárta tagjai közül a Spirit Színház Nonprofit Kft.-t. Perjés reagált az ellene felhozott vádakra:

"Sajnálatosnak és elgondolkodtatónak tartjuk, hogy a FESZ, mint szervezet, és melynek képviselői tíz év alatt egyszer sem tisztelték meg a színházat jelenlétükkel, megalapozatlan rágalmaknak hitelt adva megpróbál hatóságként fellépni és kész tényként tálal anonim feltételezéseket.

Perjés János Forrás: KNI/Kni Pictures/spiritszinhaz.com

Célzott hadjáratnak tartjuk, ami különösen romboló egy covid járvány idején, amikor a magánszínház a létéért, és a felvállalt kulturális küldetéséért küzd.

Amennyiben bármely pont, amit feltételeznek, valós lenne, akkor a benne szereplők hivatalos útra terelték volna, nem egy olyan szervezet képviselői elé, akik esetlegesen döntéshozók pályázatok elbírálásánál, ami enyhén szólva aggályos" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.