Verbális abúzus, fenyegetés és kisebb súlyú fizikai erőszakra tettek panaszt Perjés János a Spirit Színház alapító-tulajdonosa ellen. Perjés ma reagált a vádakra. 

A Független Előadó-Művészeti Szövetség közleménye szerint ismét botrány pattant ki a színházi berkeken belül.  Az ügyben többen érintettek, Perjés János a Spirit Színház alapító-tulajdonosa is, a FESZ kizárta tagjai közül a Spirit Színház Nonprofit Kft.-t. Perjés reagált az ellene felhozott vádakra: 

"Sajnálatosnak és elgondolkodtatónak tartjuk, hogy a FESZ, mint szervezet, és melynek képviselői tíz év alatt egyszer sem tisztelték meg a színházat jelenlétükkel, megalapozatlan rágalmaknak hitelt adva megpróbál hatóságként fellépni és kész tényként tálal anonim feltételezéseket.

Perjés JánosForrás: KNI/Kni Pictures/spiritszinhaz.com

Célzott hadjáratnak tartjuk, ami különösen romboló egy covid járvány idején, amikor a magánszínház a létéért, és a felvállalt kulturális küldetéséért küzd.

Amennyiben bármely pont, amit feltételeznek, valós lenne, akkor a benne szereplők hivatalos útra terelték volna, nem egy olyan szervezet képviselői elé, akik esetlegesen döntéshozók pályázatok elbírálásánál, ami enyhén szólva aggályos" - írták.