Hátborzongató! Titkos vízalatti UFO-bázisra bukkantak a görög tengerparton - Videó

Forrás: Thinkstock -
Görögország földalatti ufó bázis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan bizonyítékkal igazolja a szakértő, hogy a földönkívüliek valóban léteznek. Andrew Collins szerint ez a felvétel az eddigi leghitelesebb bizonyíték.

Hosszú ideje a földönkívüli- és UFO-észlelések megszállotja egy Brian Daniel nevű férfi, aki nyomozásainak eredményét TikTok-oldalán rendszeresen megosztja követőivel. A fiatal férfi nem csak a levegőbe beszél, hanem minden egyes alklommal képekkel, videókkal támasztja alá állításait.

Legutóbb egy partra mosott furcsa lény kapcsán kezdett kutatni.

Daniel a videójában elárulja, hogy megtalálta a pontos helyét is annak a strandnak, ahol a földönkívülinek tűnő szörnyeteget találták, majd további meghökkentő jelekre lett figyelmes, amiből az alábbi következtetésre jutott:

"A tengerben a víz alatt egy UFO bázis található!"

A szakértő a Google Maps segítségévelGoogle Maps tovább keresgélt a görögországi területen, mire legnagyobb döbbenetére további gyanús alakokat fedezett fel a víz alatt. Nem mindennapi videóját már kétmillióan látták, sőt a férfi elképesztő állítását a History Channel földönkívüliekkel foglalkozó műsorában is megemlítették.

Egy ott megszólaló szakember meglepő kijelentéssel reagált a nem mindennapi felfedezésre:

"Ez az eddigi leghitelesebb bizonyíték a Földön élő idegenek létezésére!"

- jelentette ki Andrew Collins, majd hozzátette, hogy a szóban forgó környékről több különös észlelést tapasztalt az évek során.

"Rendszeresen adtak már le innen jelentést olyan ismeretlen objektumokról, amelyek furcsán villognak, és a víz alól emelkednek a levegőbe, aztán gyorsan eltűnnek. Ezeknek a strandolók, és a környékbeli halászok is szemtanúi voltak már. Sőt, olyan is előfordult, hogy valaki egy ilyen tárgyhoz közelítve érezte az abból kiáramló hőt"

- tette hozzá a szakember.

@briandanie1

They. Are. Everywhere ##alien ##ufo ##ufosighting ##aliensighting ##ufos ##aliens ##area51 ##googleearth ##govt ##creepy ##scary ##conspiracy ##ufoalien ##et

♬ Furious - Hybrid Core Music + Sound

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.