Vérfagyasztó felvétel: szellem támadt egy férfire az edzőteremben - Videó

ijesztő szellem hátborzongató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató videót töltöttek fel a TikTokra: először csak a tárgyak mozogtak, aztán egy férfit is megtámadott a láthatatlan kisértet.

A szellemtámadást Kolumbiában, egy edzőteremben rögzítették. Az eset fényes nappal történt, épp egy férfi készülődött az edzéshez, amikor először csak a TRX kötelek mozogtak, aztán egy nagyobb súly kezdett felé gurulni, majd hirtelen egy láthatatlan erő a padlóra rántotta, és elkezdte vonszolni őt.

@carlosruizoficiall

##viral##parati##fy##foryou##paranormal like y subo la 2da parte

♬ sonido original - Carlos Ruiz

A férfi a történtek után elmenekült a helyiségből, a felvétel valódiságát pedig több ezren megkérdőjelezik. Nem tudni, vajon tényleg megtörtént-e az esemény, vagy csupán arról van szó, hogy a konditeremben lévő srác profin színészkedik, de az tuti, hogy a videó egészen rémisztő...

Agresszív szellem bántalmazta a fiatal lányt: elképesztő, amit művelt velehttps://www.life.hu/hirek/20210721-agressziv-szellem-bantalmazta-a-fiatal-lanyt-ezt-muvelte-vele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.