Buszbaleset az M7-esen: közleményt adott ki az utazást szervező iroda

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Buszbaleset az M7-esen közlemény utazási iroda RoliTúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban tragikus buszbaleset történt  az M7-esen, amelyben nyolcan életüket vesztették. A busz Horvátországban nyaralt magyarokat szállított haza, az utazást szervező iroda Facebook-oldalán tett közzé közleményt.

Az M7-esen történt buszbalesetben egynapos horvátországi nyaralásról hazatérők hunytak el, vagy sérültek meg. Akár hirtelen rosszullét, akár durrdefekt volt a vasárnap hajnali tragédia oka, valószínűleg nem lehetett volna kivédeni - mondta Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában. Az utazást szervező cég Facebook-oldalán tett közzé közleményt.

Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol 2021. augusztus 15-én hajnalban árokba borult egy autóbusz. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A tegnapi napot a helyszínen töltöttük, igyekeztünk segíteni a mentést. A következő időszakban is igyekszünk minden tőlünk telhető segítséget megadni a baleset áldozatainak családja és a sérültek számára, valamint segíteni a hatósági nyomozást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.