Lángokba borult Spanyolország, menekítik az embereket - Videó

Spanyolország videó tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tűzvész tombol Spanyolországban, tömegével kell kimenekíteni az embereket. 

A rekkenő hőség és a szárazság egyre több helyen kedvez az erdőtüzeknek, amik a legnehezebben megállítható tüzek egyike. Napok óta a görögországi tüzektől hangos a média, hiszen a lángok olyan elképesztő pusztítást végeztek, hogy már csak képeken nézve is szívszorító.

Sajnos most egy másik országban, Spanyolországban is felütötte fejét a tűz, ami valószínűleg a 47 fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a brutális szárazság eredménye.

A közép-spanyolországi Avila tartományból már több száz embert evakuáltak, nekik mindent hátra hagyva kellett elmenekülniük az otthonaikból

- írja a Mirror.

Sorra kerülnek fel a tűzoltásról készült felvételek, a hírek szerint 500 tűzoltó vett részt a munkában. Még a spanyol miniszterelnök, Pedro Sanchez is posztolt a téma kapcsán: együttérzését fejezte ki a károsultakkal szemben, illetve megköszönte a tűzoltók munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.