Kiderült: ez a fiatal óvónő a tragikus buszbaleset áldozatainak egyike - Képtelenség feldolgozni, hogy nincs többé

Buszbaleset az M7-esen gyász baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a tragédia: egy Horvátországban nyaraló magyar turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban az M7-es autópálya 70. kilométerénél, Szabadbattyánnál átszakította a szalagkorlátot és egy felüljáró pillérének ütközött. A balesetben nyolcan életüket vesztették, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek meg. Az áldozatok között van a balassagyarmati óvónő, K. Zita is. 

"Fantasztikus ember volt, az indulás előtt nem sokkal találkoztunk is, várta, hogy mehessen. Mosolygós nő volt, aki mindenkin segíteni akart. Valószínűleg ezért kezdett gyámügyesként dolgozni, emellett minden rászorulónak a támasza volt. Zita családok tucatjain segített, rengeteg gyerek életét tette jobbá, gyámügyes munkája mellett pedig megváltozott munkaképességűeket is segített. A helyiek még mindig képtelenek feldolgozni, hogy Zita nincsen többé" - mondta el Zita egy ismerőse a Borsnak, és hozzátette: a nőt mindenki nagyon szerette.

"Még örültünk is, hogy pihen, hiszen nagyon sokat dolgozott, minden idejét a munkájának szentelte. Képtelenek vagyunk feldolgozni, hogy nincsen többé" - tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.