Jogosítvány nélkül vezetett egy 19 éves fiú: belehajtott egy házba

Forrás: Shutterstock -
jogosítvány nélkül Máramaros sofőr autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem tragédia történt a máramarosi megyeszékhely, Nagybánya Alsófernezely nevű negyedében, amikor egy 19 éves fiú belehajtott egy házba, a fal pedig két alvó kislányra omlott. 

A három és a másfél éves kislány éppen szobájában aludt, amikor egy 19 éves fiú belehajtott a házukba a máramarosi megyeszékhelyen. Szerencsére a szülők azonnal cselekedtek és sikerült kihúzni a gyermekeket a leomlott fal alól - írja a foter.ro.

A 19 éves fiú nekihajtott egy háznak. Forrás: Shutterstock

Mint később kiderült, a 19 éves sofúr elveszítette az irányítást a jármű felett, ami nem is csoda, ugyanis nem volt jogosítványa. Alkohol nem volt a szervezetében, így végül gondatlanságból elkövetett testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés valamint rongálás miatt indult büntetőeljárás ellene.

Júliusban Orosházán, a Napsugár utcában sodródott le egy 17 éves lány az útról és ütközött kerítésnek. Ő az édesapja engedélyével vezetett jogosítvány nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.