Döbbenet: egy lezuhant UFO űrhajójára bukkantak egy lakatlan szigeten

Forrás: Fer Gregory/Shutterstock -
lakatlan sziget földönkívüliek UFO lezuhant Google Maps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google Earth-öt nézegetve egy titokzatos, furcsa alakú tárgyat fedezett fel egy Reddit - felhasználó a Starbuck -szigeten, Kiribatiban. A férfi úgy véli, hogy ez egy lezuhant UFO.

Egy Dansterdj nevű felhasználó egy titokzatos tárgyat vett észre a kiribati Starbuck-szigeten, miközben a Google Earth-öt nézegette. A fotót azonnal megosztotta a Reddit-en és azt állította, hogy lezuhant ufót talált, még a hatalmas nyomvonal is látszik az objektum mögött, mely jelzi a nagy sebességet és energiamennyiséget, mely idáig repítette - írja a Daily Star.

A Google Earth-öt nézegetve egy titokzatos, furcsa alakú tárgyat fedezett fel egy Reddit -felhasználó Forrás: Reddit/dansterdj

Elmélete számos megjegyzést váltott ki a Reddit többi felhasználójából a furcsa objektum eredetével kapcsolatban, akik azt találgatták, vajon földönkívüli űrhajóról van-e szó. Volt olyan hozzászóló, aki szerint az objektum, bármi is legyen az, nem lezuhant, hanem inkább oda vonszáltak.

A kiribati tisztségviselők a szigetet vadon élő állatok szentélyének minősítették, ami azt jelenti, hogy ez egy nagyrészt elzárt és elszigetelt terület az emberi élettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.