"A túlvilágon is örökre együtt vannak" - szerelmét követte a halálba az M7-es buszbaleset utasa

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Buszbaleset az M7-esen halál Szabadbattyán tragédia buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, életét vesztette az M7-esen történt buszbaleset legsúlyosabb sérültje, ezzel kilencre nőtt a tragédia áldozatainak száma.

Gyászol egész Székesfehérvár, miután az M7-es tragikus buszbalesetének legsúlyosabb sérültje életét vesztette. Az orvosok egy hétig harcoltak a férfi életéért, de a szervezete végül feladta a harcot. Kiderült, hogy szerelmével indult az egynapos horvát útra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a helyszínen életét vesztette.

Árokba borult autóbusz az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én hajnalban. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, nagyon jó munkaerő volt, segítőkész, mindenkihez volt egy jó szava. Kollégái és barátai nagyon szerették és az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért - írja a Bors.

- nyilatkozott egy közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.