Ahogy mi is megírtuk, életét vesztette az M7-esen történt buszbaleset legsúlyosabb sérültje, ezzel kilencre nőtt a tragédia áldozatainak száma.

Gyászol egész Székesfehérvár, miután az M7-es tragikus buszbalesetének legsúlyosabb sérültje életét vesztette. Az orvosok egy hétig harcoltak a férfi életéért, de a szervezete végül feladta a harcot. Kiderült, hogy szerelmével indult az egynapos horvát útra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a helyszínen életét vesztette.

Árokba borult autóbusz az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én hajnalban.Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, nagyon jó munkaerő volt, segítőkész, mindenkihez volt egy jó szava. Kollégái és barátai nagyon szerették és az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért - írja a Bors.

Már éppen túl volt a kritikus egy héten, így még jobban bizakodtunk, teljesen összetörtünk, amikor megtudtuk, hogy a szervezete feladta a harcot. Mostmár a túlvilágon is örökre együtt vannak, ők ketten. Nagyon szerették egymást"

- nyilatkozott egy közeli ismerős.