30 percig szenvedhetett halála előtt a Tankcsapda koncert után elgázolt lány, édesanyja összetört

Forrás: Shutterstock -
gázolás Tankcsapda M3-as autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Tankcsapda koncert után gázolták halálra B. Katát szilveszterkor. Az autót vezető, akkor 20 éves V. Martin segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről. A lány édesanyja sokkot kapott, amikor megtudta, hogy Kata még körülbelül 30 percig szenvedett halála előtt.

2019 szilveszter estéjén Kata és párja, Zoltán kocsival tartottak hazafelé az M3-as autópályán. Ám az autóban összevesztek, a férfi lehúzódott a leállósávba, ahol Kata kiszállt az autóból és gyalog indult el.

Ekkor érkezett V. Martin, aki elütötte a lányt, majd megállás nélkül tovább ment. A bíróság segítségnyújtás elmulasztásával vádolja a most 22 éves férfit, akire 10 hónap, 2 évre felfüggesztett fogházat javasoltak. A vádlott azonban nem ismerte el a vádban szereplő büntettet, ugyanis szerinte Kata azonnal meghalt, így nem segíthetett volna rajta.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A vád azonban Győrfi Pált és a baleset után megállt Tankcsapda egyik tagját, Sidit is beidézte - ő haláláig fogta a lány kezét -, hogy elmondják, a fiatal lány a gázolást követően még körülbelül 30 percig életben volt.

Kata édesanyja a hír hallatán teljesen összeroppant, mivel ő úgy hitte, hogy a lánya azonnal meghalt, és nem szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.