Borzalmas: leszakadt villanyvezeték okozta a fiatal magyar focista halálát

halál villanyvezeték munkahely focista baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, nagyon fiatalon, mindössze 26 évesen elhunyt a Cibakházi NKSE játékosa, B. Arnold. Kiderült, hogy munka közben érte baleset, egy leszakadt villanyvezeték okozta a halálát.

B. Arnold fiatalon, 26 évesen tegnap távozott az élők sorából. Felesége és két kisgyermeke gyászolja.

Bense Arnold néhány napja még a Balatonon nyaralt nyaládjával. Forrás: Blikk

A Cibakházi NKSE játékosa egy építkezésen dolgozott, ahol súlyos áramütés érte. A jármű, amiben ült, elszakított egy felsővezetéket, a lelógó drótoktól pedig halálos áramütést kapott.

A jelenlévők azonnal hívták a mentőket, a kiérkezésükig pedig telefonos iránymutatást adtak a fiatal férfi kollégáinak, akik azonnal megkezdték az újraélesztését. Nagyon sokáig küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytat eljárást.

A lapnak sikerült elérniük a tragikus sorsú férfi egyik gyermekkori barátját, akit nagyon elszomorított a focista halálhíre.

„Évek óta együtt éltek, békességben és nagy szeretetben a párjával, aki saját készítésű dekorációkkal foglalkozott. Úgy tudom, Arnold gyakran az édesapjával is együtt dolgozott az építkezéseken. Nagy sportrajongó volt, már egészen kisiskolás korától kezdve focizott. Nagy tehetség volt„ – nyilatkozta az ismerős.

B. Arnold és felesége, Kitti alig egy éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, két gyönyörű kisgyermeket neveltek közösen, tele voltak tervekkel, de a sors kegyetlenül közbeszólt. Nemrégen pedig még a Balatonon nyaraltak a gyerekeikkel. Mindenkit megrázott a tragikus baleset, hiszen a focista csupaszív ember volt, akit minden helybeli szeretett..

A felesége közösségi oldalán szomorú sorokkal búcsúzott tőle:

„Kicsim! Hol vagy már, ugye, ez csak egy rossz álom?! Nem tudok nélküled aludni sem. Nem ölelsz már! Nem tudom elhinni, nem tudom elfogadni! Nagyon hiányzol, kérlek, gyere vissza. Nagyon szeretlek. (...) Csodálatos apa voltál és a világ legjobb férje. Nagyon szeretlek, elmondhatatlanul hiányzol! Kérlek, Istenem, add vissza nekünk őt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.