Felkavaró részletek: így hunyt el az M7-en történt balesetben a 10 éves kislány

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász kislány Koccanás baleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, halálos baleset történt szombat délután az M7-es autópályán Tárnok közelében.

A szombat délután történt tragikus balesetben egy 10 éves kislány vesztette életét. A család Budapest irányába tartott az M7-es autópályán, amikor Tárnok közelében, eddig tisztázatlan körülmények között autójuk először a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott. A Bors információi szerint a balesetben elhunyt kislány hátul utazott, és mivel nem volt bekötve, a brutális erejű ütközéstől kirepült a kocsiból.

A helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. Nagyon hosszú ideig küzdöttek a kislány életéért, de már nem lehetett megmenteni. Az autóban összesen négyen utaztak, közülük egy embert szállítottak kórházba a mentők, aki szintén kiskorú, ő feltételezhetően az elhunyt kislány testvére. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A Tárnok közelében történt balesetben meghalt egy 10 éves lány. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.