A Google Maps segítségével találták meg egy több mint 20 éve eltűnt férfi holttestét - Fotó

Forrás: Google Maps -
halál holttest gyász Google Maps Google Térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös esetről számolt be egy amerikai lap: egy elmerült autóban találták meg egy húsz évvel ezelőtt eltűnt férfi maradványait.

A negyvenéves William Moldt 1997 novemberében tűnt el nyom nélkül, miután egy szórakozóhelyről elindult haza. A férfit sokáig keresték, de mivel nem voltak nyomok, lezárták az ügyet.

William maradványaira 2019-ben találtak rá, ráadásul nem is akárhogy: a Google Térkép segítségével.

A Google Maps segítségével, véletlenül találták meg egy több mint 20 éve eltűnt férfi holttestét Forrás: Google Maps

Egy felhasználó a környéket böngészte, ekkor figyelt fel a Wellington közeli tó vizében úszó kocsira, amire felhívta a rendőrség figyelmét is. A nyomozók azonnal a helyszínre siettek, és kiemelték az autót.

Forrás: Google Maps

A DNS vizsgálatok után kiderült, hogy a kocsiban található csontváz az 1997-ben eltűnt férfi, aki valószínűleg elvesztette az irányítást a jármű felett és a tóba hajtott, de ennyi idő elteltével szinte esélytelen megállapítani, pontosan mi történhetett -írja a Lad Bible.

William Moldt 1997-ben tűnt el Forrás: The Charley Project

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.