Felfoghatatlan tragédia: Holtan találták otthonában a népszerű influencert

gyilkosság gyász influencer öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többmillió rajongója gyászolja a Miss Mercedes Morr néven ismert influenszert, akit vasárnap holtan találtak az otthonában. A 33 éves sztár házába éjjel törhetett be a gyilkos, aki végzett a nővel, majd utána a saját életét is kioltotta.

Vasárnap éjjel brutális módon meggyilkolták a népszerű influencert, Miss Mercedes Morrt. A 33 éves nő otthonában tört be az a férfi, aki feltehetően végzett a sztárral. Ezt követően pedig a saját életét is kioltotta.

A rendőrségi jelentés szerint a két fél között semmiféle kapcsolat nem volt. A csinos influenszeren fojtogatás nyomaira bukkantak, a gyilkosa halálát pedig éles fegyver okozta.

Miss Mercedes Morr halálával kapcsolatban a nő húga adott ki közleményt. Mint írja: a lehető legbetegebb módon hunyt el testvére - írja a Bors.

"Tegnap volt életem legrosszabb napja...A Szívem és a lelkem is elveszett... Anyuval felhívtunk csütörtökön, hogy átbeszéljük, hogy vagy, és csodásan voltál. Minden nap beszéltünk. Boldog vagyok, hogy legutóbb elmondtuk, mennyire szeretünk. Boldog vagyok, hogy akkor láthattam az arcod" - írta a testvér a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.