Kidobta 8 hónapos gyermekét az ablakon, majd utánaugrott a halálba

Forrás: Shutterstock -
halál öngyilkos kislány öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves Karina a poklok poklát élte át, amikor párja kidobta közös gyermeküket a tizedik emeletről, majd ő is a mélybe vetette magát. A zuhanást egyikük sem élte túl.

A Minszkben élő Karina Kugel élete tulajdonképpen véget ért, amikor kislányát elvesztette. Az asszony képtelen feldolgozni a történteket. A nő 12 éve élt párjával, Romannal, aki rendszeresen bántalmazta őt. Hét hónappal kislányuk születése után végre volt bátorsága elhagyni a férfit. Az apa a kislánnyal továbbra is tartotta kapcsolatot, a tragédia napján is nála volt a gyermek.

Roman egy üveg vodka elfogyasztása után kidobta a 10 emeletről a kislányát, majd utánaugrott a mélybe. Előtte Karinának zaklató üzeneteket küldött, utalt arra, hogy valami szörnyűséget forgat a fejében, de az asszony nem gondolta, hogy bántani fogja a gyermeket, akit annyira szeretett.

A kislány temetése után az édesanya öngyilkos akart lenni, ám a barátai és a családja tartották benne a lelket. Csatlakozott egy olyan csoporthoz, amelynek tagjai mind elvesztették a gyermeküket. Karina a Mirrornak azt mondta, megpróbál élni, még ha nem is akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.