A 30 éves Karina a poklok poklát élte át, amikor párja kidobta közös gyermeküket a tizedik emeletről, majd ő is a mélybe vetette magát. A zuhanást egyikük sem élte túl.

A Minszkben élő Karina Kugel élete tulajdonképpen véget ért, amikor kislányát elvesztette. Az asszony képtelen feldolgozni a történteket. A nő 12 éve élt párjával, Romannal, aki rendszeresen bántalmazta őt. Hét hónappal kislányuk születése után végre volt bátorsága elhagyni a férfit. Az apa a kislánnyal továbbra is tartotta kapcsolatot, a tragédia napján is nála volt a gyermek.

Roman egy üveg vodka elfogyasztása után kidobta a 10 emeletről a kislányát, majd utánaugrott a mélybe. Előtte Karinának zaklató üzeneteket küldött, utalt arra, hogy valami szörnyűséget forgat a fejében, de az asszony nem gondolta, hogy bántani fogja a gyermeket, akit annyira szeretett.

A kislány temetése után az édesanya öngyilkos akart lenni, ám a barátai és a családja tartották benne a lelket. Csatlakozott egy olyan csoporthoz, amelynek tagjai mind elvesztették a gyermeküket. Karina a Mirrornak azt mondta, megpróbál élni, még ha nem is akar.