Több ezren kísérték utolsó útjára azt a buszsofőrt, aki több, mint két hete balesetet szenvedett utasaival az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál. Csaknem az egész falu elbúcsúzott a férfitől, köztük László váltótársa is. A férfit mindenki családcentrikus embernek tartotta, még most sem értik, mi történt. László munkatársai hangos dudaszóval rótták le kegyeletüket a buszsofőr családja előtt.

Teljesen megtelt a bezenyei temető, több ezer ember kísérte el utolsó útjára Lászlót. Ő vezette azt a buszt, ami felborult az M7-es autópályán Szabadbattyánnál. Kilencen haltak meg a balesetben. László egyik ismerőse megtörten nyilatkozott a Tényeknek

"Nagyon közel álltunk, főleg a fiamhoz. Minden évben együtt mentek nyaralni. Nem találok szavakat. Nagyon megrázta az egész falut, meg nagyon megrázta az egész környéket szinte. Ő egy igazi jó ember volt, élt-halt a családjáért. (...) Az összes buszsofőr, a társai eljöttek. Láttam, hogy elment itt egy szolgálatban lévő busz, és egy hangos dudálással köszöntötte a temetést" - mondta a temetésen László egyik ismerőse.