Buszbaleset az M7-esen: ezrek búcsúztak az elhunyt sofőrtől, Lászlótól

buszsofőr Buszbaleset az M7-esen temetés buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezren kísérték utolsó útjára azt a buszsofőrt, aki több, mint két hete balesetet szenvedett utasaival az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál. Csaknem az egész falu elbúcsúzott a férfitől, köztük László váltótársa is. A férfit mindenki családcentrikus embernek tartotta, még most sem értik, mi történt. László munkatársai hangos dudaszóval rótták le kegyeletüket a buszsofőr családja előtt.

Teljesen megtelt a bezenyei temető, több ezer ember kísérte el utolsó útjára Lászlót. Ő vezette azt a buszt, ami felborult az M7-es autópályán Szabadbattyánnál. Kilencen haltak meg a balesetben. László egyik ismerőse megtörten nyilatkozott a Tényeknek.

"Nagyon közel álltunk, főleg a fiamhoz. Minden évben együtt mentek nyaralni. Nem találok szavakat. Nagyon megrázta az egész falut, meg nagyon megrázta az egész környéket szinte. Ő egy igazi jó ember volt, élt-halt a családjáért. (...) Az összes buszsofőr, a társai eljöttek. Láttam, hogy elment itt egy szolgálatban lévő busz, és egy hangos dudálással köszöntötte a temetést" - mondta a temetésen László egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.