Totem: Csúnyán beleálltak a nézők Fésűs Nelly lányába, Csengébe

Horváth Csenge Totem (műsor) Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly lánya, Csenge a TV2 Totem műsorában a Farkasok csapatát erősíti. A fiatal lányt az egész csapat szereti, a nézők azonban betámadták, mondván: tiszteletlenül beszélt a nála jóval idősebb, azóta kiesett Völgyesi Gabival. 

Fésűs Nelly lánya, Csenge nem viselkedett szépen Völgyes Gabival az egyik néző szerint, és ezt kommentben le is írta Fésűs Nelly Instagram oldalán.

"Büszke lehetsz a lányodra, egy 44 éves nővel így viselkedni, aki az anyja lehetne, azért mert szétszórt és mindig várni kell rá" – szúrta ki a hozzászólást a Bors.

A kommentre Fésűs Nelly ennyit válaszolt: „Büszke vagyok."

A fiatal lányt amúgy sokan a védelmükbe vették a közösségi oldalon:

„Abszolút büszke lehet. Csenge a mai tizenévesek közt olyan ritka kivételt képez intelligenciában, igényességben, fittségben, kitartásban, amit sok idősebb megirigyelhetne. Nem mellesleg még szépségben is kenterbe ver mindenkit. Az meg, hogy egy 44 éves nő versengeni próbál egy 18 éves fiatal lánnyal; önmagában is röhejes" – írta ugyanott egy másik néző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.