2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Friss: ezek a legújabb fejlemények Fekete Dávid ügyében

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid meghosszabbítás letartóztatás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid már majdnem négy hónapja ül börtönben és többek szerint mindent elkövetett azért, hogy kiengedjék. A legújabb információk szerint azonban kérelmét elutasították.

A Bors információi szerint a Győri Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította Fekete Dávid letartóztatását a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2021. november 6-ig. Ezzel együtt elutasították azt a kérelmet, amiben az egykori énekes és védője a letartóztatás megszüntetését és Fekete Dávid szabadlábra helyezését terjesztették elő.

Fekete Dávidot nem helyezték szabadlábra. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A bíróság szerint valószínűsíthető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a büntetőeljárás során a hatóságok részére elérhetetlenné válna, valamint ismételten vagyon elleni bűncselekményeket követne el. A bíróság a letartóztatás meghosszabbításáról az iratok alapján döntött, a határozat nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.