Halála előtt posztolt a kórházból egy oltatlan koronavírusos nő: "Ez egy hatalmas hiba volt"

vakcina oltás koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kételkedsz abban, hogy szülség van-e a koronavírus elleni oltásra, most Megan Alexandra Blankenbiller tragédiája felnyithatja a szemedet. A nő megbánta, hogy nem vette fel a vakcinát, de sajnos későn: belehalt a fertőzésbe. 

Augusztus 13-án, egyenesen kórházi ágyáról kezdett rövid videókban tudósítani a koronavírus fertőzött Megan Alexandra Blankenbiller. Két napig még be-be jelentkezett, kilenc nap múlva pedig meghalt.

"Nem kellett volna várnom, azt hiszem, ez egy hatalmas hiba volt. Még ha csak 70 százalékban vagy biztos benne, hogy be akarod adatni az oltást, tedd meg! Ne várj, talán akkor nem kerülsz kórházba, mint én.." - mondta a haldokló Megan.

@atasteofalex

**Also, Tonic Water. Nasty stuff but good for you!! Stay safe out there guys!

♬ original sound - It’s Alex, Betch.

Hozzátette, ő soha nem volt vírus- és oltástagadó, csak meg akarta várni, hogy a többi családtagja is sorra kerüljön, hogy aztán majd együtt mehessenek beadatni a vakcinát - idézi a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.