Sokkoló: megölte négyéves nevelt lányát az anya, mert démonokkal beszélgetett

Forrás: MTI/EPA/Petrit Prenaj -
gyilkosság kislány nevelt lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte négyéves nevelt lányát az az anya, aki azt állította, hogy a gyermek démonokkal beszélgetett.

A 33 éves Lekeisha Sonyae Mitchell elmondása alapján a nevelt lánya a földre vetette magát, és eszméletlenséget színlelt, ezért a kislányt betette a vízbe. A hatóságok azonban borzalmas állapotban találtak rá a gyermekre, akit azonnal a kórházba szállítottak.

Az orvosok megállapításai alapján a kisgyermek súlyos bántalmazásoknak volt kitéve. A kislány bal szeme zúzódott, a homloka feldagadt, karcolások voltak a torkán és a fenekén is felszakadt a bőre. Az orvosok napokig küzdöttek az életéért, lélegeztetőgépre tették, de sajnos a kislány meghalt.

A nő állítása szerint a kislány démonokkal beszélgetett Forrás: MTI/EPA/Petrit Prenaj

A gyermek nevelőanyja azt állította, hogy a kislány gyakran kapott dührohamot és eszméletvesztést színlelt, valamint démonokkal beszélgetett. Michellt gyilkosság, valamint a gyermek elhanyagolásának vádjával tartják fogva - írja a Crime Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.