Totem - Oczella Eszter: "Visszanézve a műsort, több emberben is csalódtam"

Forrás: TV2 -
Oczella Eszter Nagy Zsolt Leo Totem (műsor) Oczella Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy döntést kellett meghozniuk a Totemben a Szarvasoknak és a Farkasoknak. A játék egy pontján a top 3-ból csak ketten mehettek tovább. A Szarvasok csapatából Oczella Eszter áldozta fel magát Leóért és testvéréért, Krisztiért. 

"Azt éreztem, nincs kérdés bennem, őket kell továbbengednem. Leót azért, mert nélküle nem jutottunk volna el idáig, és iszonyúan megérdemli, hogy a döntőben legyen, a húgomat pedig, azt hiszem, nem kell magyaráznom" - mondta el az Origónak Eszter, és hozzátette, a műsor az egyik legcsodálatosabb élménye volt.

Forrás: TV2

"Viszont visszanézve a műsort, több emberben is csalódtam. Nagyon nyitottan, őszintén és jóhiszeműen álltam mindenki felé, nos, talán nem kellett volna. Talán hallgatnom kellett volna a többiek megérzésre egy-egy emberrel, szituációval kapcsolatban, viszont én ilyen vagyok, amíg meg nem kapom a pofont, addig naivan és jóhiszeműen védem a másikat. Nem mondom, hogy ezek után kevésbé leszek nyitott az emberek felé, viszont talán megtartom a két lépés távolságot azokkal szemben, akiknek nem érzem száz százalékosan őszintének a közeledését" - nyilatkozta.

Ahogy a Szarvasok csapatából Eszter, a Farkasok közül Ekanem Bálint áldozta fel magát. Az ő csapatukban Varga Viktor és Szabó Dóri van még játékban. Bálint korábban arról beszélt, miként élte meg, hogy kedvese meglátogatta a játékban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.