Orbán Viktor: "Lesz negyedik hullám" - ettől függ a súlyossága

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán -
negyedik hullám Orbán Viktor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt, ahol beszámolt a legújabb kormányzati lépésekről.

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban többek között arról beszélt: fontos, hogy mindenki megtegyen mindent a koronavírus ellen.

"Lesz negyedik hullám, nem hiszem, hogy megáll a magyar határnál. A beoltottak arányától függ a negyedik hullám súlyossága."

A miniszterelnök továbbá közölte, hogy a védekezéshez szükséges a cselekvőképesség fenntartása. A rendkívüli jogrend állapota marad az év végig.

Orbán Viktor: "Lesz negyedik hullám" Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Az elszigetelés nem oldja meg a vírus okozta problémát."

Aki felveszi az oltást, annál rendkívül alacsony a súlyos megbetegedés kockázata. A fiatalokat és mindenki mást is arra kért, hogy vegyék fel az oltást, mert csak az nyújt „golyóálló mellényt" a járvánnyal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.