Zsófi után újabb kiesett játékos tért vissza a Survivorbe: nem mindenki fogadta örömmel

Forrás: RTL Klub -
Survivor Zsófi Survivor Survivor Rózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a gyászoló Tibi feladta a Survivort, így a piros csapatba "új" játékos érkezett, a korábban kiesett Rózsa személyében. A lányt nem mindenki fogadta örömmel: a szintén kiesés után visszatérő Zsófi ki is jelentette, hogy nem tud barátkozni korábbi csapattársával. 

"Nagyon kétszínű, biztos, hogy nem vagyunk egy alomból, nem az én kutyám kölyke, de valahogy meg kell oldanom ezt is" - taglalta Zsófi. "Igazi szarkavaró, nem egy őszinte ember" - nyilatkozta Zsolt.

Forrás: RTL Klub

A csapattagok kíváncsiak voltak arra, hozott-e magával a lány amulettet, és mit szól ahhoz, hogy a két legerősebb szövetségese feladta a játékot. "Nekem Tibi nem a legerősebb szövetségesem, nekem Gábor volt egy nagyon erős szövetségesem" - jelentette ki Rózsa, és hozzátette, megértette a fiút, mert látta rajta, hogy nem bírja az éhezést.

Hozzátette, egyáltalán nem számított arra, hogy kiszavazzák a törzsi tanácson és elmondta, hogyan is történt a távozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.