Olyan történt a péntek esti Survivorben, amit talán senki nem tudott volna megjósolni. A piros csapat játékosai Zsoltot küldték haza a törzsi tanácson. Döntésüket azzal magyarázták, hogy lassan elérkezik az egyéni játékok ideje, így jobb, ha egy erős ellenféltől szabadulnak meg. 

Zsolt a Blikknek beszélt arról, hogy miként élte meg azt, hogy kiszavazták. 

"Nem számítottam rá, de amikor először kimondták a nevem, már tudtam, hogy baj lesz" - nyilatkozta a gazda és azt is elmondta, hogyan élte meg, hogy haza kell mennie. 

"Mindenki szavazatát árulásként életem meg Zsófin kívül, akiben nem is bíztam. Sabirában csalódtam, mert számára a lelki békét adtam meg a szigeten és úgy tűnt, kedvel engem. Rózsa nem volt a szívem csücske, nem vártam tőle túl sokat, de nem tartottam tőle, mert úgy voltam vele, egyedül úgysem megy sokra. Evelinről úgy gondoltam, hogy nem árul el a törzsek Egyesítéséig, mert egy csapat voltunk, de tévedtem" - szögezte le. 

Forrás: RTL Klub

 Az idei Survivorben Zsolt az első celeb, aki kiesett, a nézők - akik megkedvelték a férfit - reménykednek abban, hogy Zsófihoz és Rózsához hasonlóan ő is visszatérhet még a játékba.