Nem adatta be a koronavírus elleni védőoltást a kismama, a 33. héten elvesztette babáját

édesanya covid család vetélés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves kismama azért nem kérte az oltást, mert félt a mellékhatásaitól, ám, ami történt, mindennél rosszabb.

Szívszaggató történetről számolt be a brit sajtó. Sharnai Crossland, a 23 éves kismama úgy döntött, nem adatja be magának a koronavírus elleni oltást, mert tartott a mellékhatásaitól. Sharnai végül megfertőződött a vírussal, és a 33. héten elveszítette gyermekét.

Az anyuka először azt hitte, csak megfázott, azonban később rosszabbodtak a tünetei, és a hasa is görcsölt. Amikor tünetei súlyosbodtak, és már kislánya rúgásait sem érezte, párjával együtt a kórházba rohantak. A vizsgálatok közben kiderült, hogy a kicsinek nincs szívhangja, és valóra vált a legrosszabb rémálma: elhunyt a kisbabája -írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

El se hiszed! Ezt a szert isszák az oltásellenesek, hogy ne kapják el a koronavírust - Nagyon rossz ötlethttps://www.life.hu/hirek/20210919-betadinet-isznak-az-oltasellenesek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.