Megdöbbentő: egy eltűnt magyar férfit kerestek a Grand Canyonban, helyette erre bukkantak

Forrás: Shutterstock -
turista holttest Grand Canyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben egy magyar férfit kerestek a Grand Canyon területén, egy hat éve eltűnt turista holttestére bukkantak a légi kutatók. 

Egy 45 éves magyar férfit, Bérczi-Tomcsányi Gábort keresték a légi kutatók a Grand Canyon területén, ahol korábban egymaga turistáskodott, de helyette egy 56 éves amerikai turista, a New York-i Scott Walsh földi maradványait találták meg.

A férfi holtteste szinte észrevehetetlen volt, a ruházata pedig teljesen beleolvadt a környezetébe. Információk szerint a férfit utoljára 2015-ben, egy buszról látták leszállni a nemzeti parkban. Az eltűnését korábban senki nem jelentette. A férfit a hátizsákjában és kabátjában talált dokumentumok alapján azonosították.

Megdöbbentő: Egy eltűnt magyar férfit kerestek a Grand Canyonban, helyette erre bukkantak Forrás: Shutterstock

A keresett magyar férfi, Bérczi-Tomcsányi Gábor eltűnését július 29-én jelentették a családtagjai. A Hongkongban élő turista autóját augusztus közepén találták meg a Grand Canyon egy látogatóközpontjának parkolójában, holttestét pedig augusztus 25-én, 131 méterrel a szurdok széle alatt a Yavapai-pontnál. A férfi feltehetően az esésbe halt bele, a halálának körülményeit még vizsgálják - írja a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.