Rendszeresen szexelt gondozójával a delfin: miután elszakították őket egymástól, öngyilkos lett

szex tragédia szakítás kapcsolat delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Margaret fiatalkorában a delfineket tanulmányozta, és ez egyikükkel annyira közeli kapcsolatba került, hogy rendszeresen "szexeltek". Történetük tragédiával végződött, Peter ugyanis öngyilkos lett, miután elszakították őket egymástól.

A 60-as évek elején Margaret Howe Lovatt abban a NASA által támogatott projektben kezdett el dolgozni, amiben a labor alatti medencében élő delfineket tanulmányozták. A kutatók arra voltak kíváncsiak, hogy ezek az intelligenciájukról híres állatok képesek-e megérteni az angol szavakat, vagy kommunikálni az emberekkel. Margaret három delfinnel is együtt dolgozott, közülük az egyikkel, Peterrel egyedülálló és szoros fizikai kötelék alakult ki - írja a The Daily Star cikke alapján a Bors.

Peter féltékeny volt, ha a nő túl sok időt töltött a másik két delfinnel.

- mesélte Margaret, aki úgy érezte, hogy a delfin szexuális izgalomba kerül, ha a közelében van, ezért oly módon próbálta meg fegyelmezni, hogy odaterelte a delfinlányokhoz a vízben.

Végül pénz hiányában véget ért a kísérlet, Peter pedig annyira belebetegedett az elválásba, hogy úgy döntött, öngyilkos lesz. Mivel a delfinek nem automatikusan vesznek levegőt, hanem ehhez rendszeresen fel kell jönniük a víz felszínére, Peter úgy döntött, addig a víz alatt marad, amíg megfullad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.