Hidegvérrel meggyilkolták a 28 éves tanárnőt: meztelen teste 24 órán hevert át egy parkban

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál gyász tanárnő London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összetört a 28 éves tanárnő családja, akinek holttestét egy kutyasétáltató fedezte fel a London délkeleti részén található Cator Parkban. 

Szombaton 17:32-kor hívták ki a rendőrséget, amikor egy nő megtalálta a 28 éves Sabina Nessa holttestét a kutyasétáltatók körében népszerű parkban. A rendőrség úgy véli, hogy a meztelen holttest már 24 órája fedetlenül hevert a zöld területen.

A rendőrség először egy negyven év körüli férfit vádolt meg a gyilkossággal, őt azonban a további vizsgálatokig szabadlábra helyezték. A Scotland Yard bejelentette, hogy az aggódó londoniak megnyugtatására tisztjeik járőrözni fognak a bűncselekmény helyszínén és a nyílt tereken - írja a Daily Mail.

Sabina Nessa alig több mint egy éve dolgozott a Rushey Green Általános Iskolában, ez volt az első tanári munkája, mielőtt meggyilkolták volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.