Szinte kettészakadt az az autó, ami vasárnaő este balesetezett Dunaújvárosban. Két halálos áldozattal járt a tragédia: Krisztián és Niki életüket vesztették. Kiderült, hogy nem ok nélkül siettek úgy a kocsival. 

Ketten vesztették életüket, többen pedig megsérültek a dunaújvárosi tragédiában. A Papírgyári úton vesztették el az uralmat az autó felett és csapódtak egy oszlopnak olyan erővel, hogy a kocsi kettészakadt

Niki és Krisztián életüket vesztették a balesetbenForrás: police.hu

A halálos áldozatok szerelmesek voltak: Krisztián és Niki egy közös gyereket neveltek, és várták, hogy bővüljön a család. A lány ugyanis ikrekkel volt várandós, lányaik születtek volna. "Nagyon várták őket, már most a kis hercegnőiknek hívta mindenki a kicsiket. Olyan boldogok voltak, hogy hosszú évek után ismét gyermekkel áldotta meg őket az ég. Nikiék fantasztikus szülők voltak. Mindent megtettek Rikárdóért, mind a hárman azt várták, hogy még tovább bővüljön a család. Még csak hét éves szegény, bele sem merünk gondolni, hogyan mondják meg nekik, anyukájuk és apukájuk többé nem jön haza" - mondta a Borsnak egy rokon.

Az is kiderült, hogy miért siettek annyira az autóval. Krisztián epilepsziás rohamot kapott, nagyon súlyos volt, lenyelte a saját nyelvét. Ezért rohantak vele a kórházba, hogy minél előbb orvosi ellátást kaphasson" - mondták.