Nyolc hónapos terhesen hunyt el Judy várandós barátnője. A kislányát és a férjét hagyta hátra, aki elmondta, mi történt a végzetes napon, ami pontosan úgy indult, mint bármelyik másik. 

Közösségi oldalán osztotta meg Judy a végtelenül szomorú hírt: elhunyt a barátnője, aki 8 hónapos terhes volt. Tüdőembólia végzett vele, már sem őt, sem a babát nem tudták megmenteni. Egy 8 éves kislányt, Lénát hagyta hátra és tűzoltó férjét, Attilát, aki elmondta, mi történt a végzetes napon. 

Elhunyt Judy várandós barátnője, férje próbálta újraéleszteni - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"Az utolsó napon minden a normális mederben folyt. Léna Miskolcon szertornázott, mi pedig készültünk az estére. A kislányunk most Ildikóval akart aludni, ezért én a gyerekszobában feküdtem le. Fél 10 körül jött át hozzám, majd azt mondta, nem érzi jól magát, nem kap levegőt. Kimentünk a teraszra, leültettem, ő pedig arra panaszkodott, hogy szúr a mellkasa. Hívtam segítséget telefonon, de neki már lilult a szája, aztán habzó szájjal hányt a teraszon. Próbáltam besegíteni, de az ajtó előtt összeesett" - mondta a Blikknek a férj, aki azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a kiérkező mentők folytattak, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

"Könyörögtem, hogy hozzák vissza, de esélyük sem volt. A karjaimban halt meg a szerelmem. Nekem kellett dönteni arról, hogy császármetszéssel megpróbálják-e megmenteni a picit a hasában, de szerintük erre sem lett volna esélyük, így pedig nem is akartam" - mondta. 8 éves kislányuk, Léna szerencsére nem ébredt fel, így semmit nem látott a tragédiából.

"Szerencsére nem látott és nem érzékelt az egészből semmit, másnap reggel viszont muszáj volt neki elmondanom, mi történt. Odamentem az ágyához majd azt mondtam, anyáék felmentek a csillagok közé. Aztán kijött és azt felelte, hogy anyáék odafent ketten, mi pedig idelent leszünk erősek. Még csak 8 éves, de nagyon érett, az anyukája maximálisan felkészítette az életre. Azt is hozzátette, hogy minden versenyét anyának nyeri majd meg" - mondta Attila