Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, hatalmas morajlással dőlt össze a nyíregyházi stadion főlelátója, ami miatt sokan azt hitték, hogy földrengés van a városban.

Hatalmas morajlásra lehettek figyelmesek szombaton Nyíregyháza lakói; nem kis hangzavarral járt ugyanis, hogy összedőlt a stadion főlelátója. A leomlásról felvételek is készültek, ezeken látható, hogy az épület milyen óriási része vált pillanatok alatt a földdel egyenlővé. Egy környéken lakó hölgy azt hitte, hogy földrengés van.

Döbbenetes felvétel: így omlott össze a nyíregyházi stadion főlelátójaForrás: Youtube/Bsbtech

"Egyszer csak morajlani kezdett, dübörögni, mintha egy hatalmas kamion ment volna el az úton. A szék, amin ültem, mozogni kezdett, nagyon megijedtem, azt hittem, földrengés van. Néhány másodpercig tartott az egész, amikor abbamaradt, a kisfiam kirohant az erkélyre, de nem látszott semmi. A szomszédomnál érdeklődtem, ő mondta, hogy bizonyára robbantottak a stadionban"  - mondta a hölgy.

A Városi Stadionban már jó ideje folynak a munkálatok, a bontási folyamatokat pár hete kezdték el, hogy a helyére új létesítmény épülhessen.