Egy hete nem tudják beazonosítani a rendőrök a holttestet, amelyet Győr-Moson-Sopron megyében találtak

Ásványráró holttest rejtély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete próbálják beazonosítani azt a holttestet a hatóságok, amit a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón találtak. A munkájukat nehezíti, hogy több eltűnt emberre is illik a leírás.

A rendőrség egy héttel ezelőtt találta meg az ismeretlen holttestet a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón. A 170-175 centi magas férfin mindössze egy fekete zoknit és egy 41-es méretű, sötétkék gyöngyvászon cipőt találtak, amiben egy neonzöld talpbetét is volt.

A hatóságok szerint a gyilkosság gyanúja nem áll fenn, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, mi történhetett.

Rejtélyes holttestet találtak Ásványrárón: a környéken több ember is eltűnt, akikre illik a leírás (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A holttestet egyelőre még nem sikerült beazonosítani, ugyanis a környéken több ember is eltűnt, akikre illik a leírás.

"Nagyon szíven ütött minket, amikor megtudtuk. Sajnos, több eltűntet is keresnek a környékről, részben mindegyikőjükre ráillenek a megadott adatok. Nagyon reméljük, nem ők azok, mert az egyikőjüket személyesen is ismerem. Az utolsó pillanatig reménykedni fogok, hogy nem róla van szó" - mondta a Borsnak egy helyi lakos.

Tűzoltók lepték el a Somogy megyei házat: egy holttestet is találtak a helyszínen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.