Sokkoló: kivárta a tökéletes pillanatot, majd a metró alá lökte utastársát a fiatal nő - Videó

Forrás: Daróczi Szilárd -
utastárs baleset sokkoló metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamera élőben közvetítette, ahogy a támadó a metró alá löki a 42 éves nőt.

Sokkoló videót tett közzé a Daily Mail. A felvételen az látható, hogy hétfőn este a Times Square metróállomáson egy fejkendős nő a metrószerelvény alá lök egy hölgyet, aki a szerelvényre vár. Jól látszik, hogy az elkövető kivárja a tökéletes pillanatot, és csak akkor löki el áldozatát, amikor a szerelvény közel ér hozzá.

A metró alá esett áldozat egy 42 éves hölgy, aki súlyos koponyasérülést szenvedett, de stabil állapotban vitték kórházba. A kendőt viselő gyanúsított gyalog menekült el a helyszínről, a szemtanúk közül senki nem eredt utána. A rendőrök vizsgálják, ki lehetett az elkövető, egyelőre annyit tudni, hogy egy 20-30 év közötti nő. A támadás egyébként néhány órával az előtt történt, hogy egy férfi agyonlőtte magát ugyanezen az állomáson, így azt is vizsgálják, van-e összefüggés a két eset között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.