Nagy dologra készül a koronavíruson átesett Baranyi László

MTI -
forgatókönyv Baranyi László magazin koronavírus Az unoka (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi László tavaly év végén kapta el a koronavírust. Bár azóta már meggyógyult, a vírus szövődményei továbbra is nehezítik az életét. Nemrég viszont nagyon jó hírt kapott.

A 94 éves színész tavaly két hetet töltött kórházban a vírus miatt, de végül sikeresen felgyógyult. A szövődmények miatt azonban továbbra is rendszeresen jár orvosi vizsgálatokra.

„Rendszeresen járok vizsgálatokra még, sajnos a koronavírusból visszamaradt pár szövődmény. Például nagyon bizonytalan a járásom, néha megtorpanok. Olyan, mintha elmenne az erő a lábaimból.

Sajnos az idő rajtam is fog. Fiatalkoromban még 50 kilós súlyokat emelgettem, most meg a járás is nehézségeket okoz... Viszont szellemileg teljesen friss vagyok„ – magyarázta Baranyi László.

Baranyi László MTI

A 94 éves színművész megállíthatatlan, most is egyszerre több dologgal foglalkozik.

a forgatókönyvemen dolgozom"

„Örömhírt kaptam! Korábban Deák Kristóffal dolgoztam együtt az Unokák című filmen, nemrég pedig telefonált a forgatókönyvemmel kapcsolatban. Nem utasította el az ötletem, lát benne fantáziát, jópofának tartja, viszont kaptam tőle házi feladatot. Amatőr forgatókönyvíróként túl sok monológot tettem a történetbe, így ezeket a részeket most cselekménnyé kell alakítanom. A további részletekről, ha minden jól megy, akkor jövő héten fogunk beszélni, és ha filmvászonra visszük a darabot, akkor természetesen egy profi forgatókönyvíró is becsatlakozik hozzánk" – mesélte a Metropolnak a Gobbi Hilda-díjas színművész, aki reméli, hogy filmen keresztül is el tudja mesélni az embereknek, mit élt át 1944-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.