Már csak öten vannak a Guazabara törzs játékosai, mindannyiuk több mint egy hónapja éhezik, így elég a legkisebb konfliktus, és máris hatalmas vita pattan ki közöttük. Ezúttal Zsófi és Máté szájkaratéjától volt hangos a sziget. 

A veszekedést - a játékosok között meglévő régebbi eredetű konfliktusokon túl - ezúttal az alvás okozta. Mivel esőre állt az idő, azok, akik eddig kint aludtak is szerettek volna fedelet a fejük főlé, Zsófi azonban kicsinek találta így az alvóhelyüket, mondván, éjszaka nem tud kimenni pisilni. Máté kikakadt, hogy a lány teljesen a magáénak tekinti a "sátrukat", Zsófi pedig azt nem értette, miért olyan nagy dolog, ha egy kis helyet hagynak a közlekedésre egymás között, így a vita hangos ordibálásba fajult. 

A veszekedés reggel folytatódott, mert ugyan mindenki befért a pálmalevelek alá, de Máté felett nem jól voltak összeillesztve a növények, így egész éjjel ázott. 

Forrás: RTL Klub

 Mindeközben a Holtak szigete is forr az indulatoktól. Legutóbb a kiesett Gáspár Evelin búcsúlevele borzolta a kedélyeket