Itt az ítéletidő: havas eső, zápor, hózápor és szélvihar közeleg - Ekkor ér ide

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
időjárás hózápor havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy néz ki, vége a könnyű pulcsis, teraszon ücsörgős időszaknak, jön az eső, a hózápor és a hideg. 

Hétfő
Marad a borongós, szürke őszi idő. Továbbra is elsősorban a déli tájakon lesz többfelé eső, de délután máshol is lehet szórványosan csapadék. A szél északnyugatira fordul, és estétől egyre inkább megerősödik. 7 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk, a csapadékos délen lesz a leghűvösebb.

Kedd
Erősen felhős lesz az ég. Eleinte délen és keleten további esők lehetnek, majd északnyugat felől - egy érkező hidegfront hatására - záporok alakulnak ki. Megerősödik az ÉNy-i szél. 10-15 fok valószínű.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szerda
Északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, és elszórtan lehet zápor, estefelé az Északi-középhegységben már havas eső zápor, hózápor is kialakulhat. Erős, néhol viharos lesz a szél. 11-12 fok körül alakul a maximum.

Csütörtök
Erősen felhős időre van kilátás, reggel foltokban köddel. Estig nem várható számottevő csapadék. Reggel 0-6, délután 8-14°C várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.